Atelier marcel van Hoef

Expositie Arts & Crafts

In 2012 ben ik gestart met het organiseren van een jaarlijkse, grote expositie in ons woonhuis en mijn atelier.  Elke editie nodig ik collega-kunstenaars uit waarvan ik vind dat ze werk van een onderscheidend hoog niveau maken en tevens een interessante combinatie met mijn schilderijen vormt. Mijn uitgangspunt is om kwaliteit te koppelen aan toegankelijkheid voor een breed publiek. Naast kwaliteit selecteer ik op uitmuntend vakmanschap en liefde voor het ambachtelijke proces. Het initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol en drukbezocht evenement.

Eind 2023 zijn we verhuisd van Roermond naar Nederweert. Een grote verandering.  We zijn heel blij met onze nieuwe plek.  Een ruim perceel met een grote tuin,  karakteristiek woonhuis en een groot bijgebouw dat momenteel verbouwd wordt tot mijn nieuwe atelier en professionele expositieruimte.

In september 2024 vindt de grote openingsexpositie plaats in het atelier en de mooie grote tuin en binnenplaats bij het woonhuis.

U bent van harte welkom om deze expositie te bezoeken. Dat kan zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden of via een private view op afspraak buiten de openingstijden. Ook ’s avonds.

De expositie betreft een verkooptentoonstelling, alle getoonde kunstwerken zijn te koop.                                                                           

Kunstenaar en ondernemer

Sinds 1990 ben ik full time werkzaam als beeldend kunstenaar en heb ik via samenwerkingen met galeries en eigen presentaties een succesvolle kunstpraktijk opgebouwd. Mijn werk wordt frequent vertoond op talrijke tentoonstellingen in galeries, musea en op kunstbeurzen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgebouwd in het organiseren van eigen tentoonstellingen en andere kunstevenementen zoals atelierroutes, pop-up artshows en concerten in exposities.

Voor meer informatie over mijn werk en cv: www.marcelvanhoef.nl

Kunstadvies op maat

Bent u op zoek naar kunst voor specifieke plek in u woning of bedrijf?
Viert u een jubileum of is er een ander belangrijk persoonlijk moment dat u wilt vieren en markeren met de aankoop van een bijzonder kunstwerk?
Hoe kan kunst uw bedrijfsfilosofie aanvullen of ondersteunen?
Wilt u een bijzonder relatiegeschenk in de vorm van een kunstwerk?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen waar ik graag met u over in gesprek ga om de mogelijkheden te bespreken.
Op basis van uw wensen en het beschikbare budget kan ik een voorstel op maat opstellen.

Interesse? Neem gerust contact op per telefoon of e-mail, ik maak graag een afspraak voor een eerste vrijblijvend overleg