Atelier marcel van Hoef

Expositie Arts & Crafts

In 2012 ben ik gestart met het organiseren van een jaarlijkse grote expositie in ons woonhuis en mijn atelier te Roermond, telkens in de maand juni.
Mijn uitgangspunt is om kwaliteit te koppelen aan toegankelijkheid voor een breed publiek.
Elke editie nodig ik enkele collega-kunstenaars uit waarvan ik vind dat ze werk van een onderscheidend hoog niveau maken en dat een goede combinatie vormt met mijn schilderijen en elkaars werk.
Naast kwaliteit selecteer ik op uitmuntend vakmanschap en liefde voor het ambachtelijke proces in een breed spectrum van de beeldende kunst: keramiek, beelden steen, brons en marmer, fotografie en glaskunst.
De huiselijke setting van ons oude pand aan de monumentale Swalmerstraat, gelegen in de historische binnenstad, biedt een bijzondere ambiance met een totale oppervlakte van 200 m2 voor de professioneel geƫxposeerde kunstwerken.
De expositie betreft een verkooptentoonstelling, alle getoonde kunstwerken zijn te koop.

Kunstenaar en ondernemer

Sinds 1990 ben ik full time werkzaam als beeldend kunstenaar en heb ik via samenwerkingen met galeries en eigen presentaties een succesvolle kunstpraktijk opgebouwd. Mijn werk wordt frequent vertoond op talrijke tentoonstellingen in galeries, musea en op kunstbeurzen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgebouwd in het organiseren van eigen tentoonstellingen en andere kunstevenementen zoals atelierroutes, pop-up artshows en concerten in exposities.

Voor meer informatie over mijn werk en cv: www.marcelvanhoef.nl

Kunstadvies op maat

Bent u op zoek naar kunst voor specifieke plek in u woning of bedrijf?
Viert u een jubileum of is er een ander belangrijk persoonlijk moment dat u wilt vieren en markeren met de aankoop van een bijzonder kunstwerk?
Hoe kan kunst uw bedrijfsfilosofie aanvullen of ondersteunen?
Wilt u een bijzonder relatiegeschenk in de vorm van een kunstwerk?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen waar ik graag met u over in gesprek ga om de mogelijkheden te bespreken.
Op basis van uw wensen en het beschikbare budget kan ik een voorstel op maat opstellen.

Interesse? Neem gerust contact op per telefoon of e-mail, ik maak graag een afspraak voor een eerste vrijblijvend overleg