STUDIO JOB (BE, 1969)

Education           

Design Academy Eindhoven

Collections

Metropolitan Museum New York, Groninger Museum, Museum Boymans van Beuningen and many important museum collections worldwide. Projects together with Swarovski, Barneys, Victor & Rolf, Landrover, Alessi, Moooi.

Studio Job is door The Financial Times uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke design studio’s van onze tijd. Hun werk is geliefd bij verzamelaars over de hele wereld.

Speciaal voor de 10e verjaardag van de expositie bij ons thuis heeft Studio Job in 2022 een uniek beeld in brons gemaakt in een oplage van 8 exemplaren + 2 AP en in de expositie als primeur getoond.

De titel van de sculptuur is Bad Behavior, 90 x 33,5 x 6 cm., gepolijst brons, 2022. Er zijn nog slechts enkele exemplaren uit de oplage beschikbaar. Ook van het object Carrot dat in 2023 te zien was zijn nog exemplaren uit de oplage beschikbaar. Voor meer info en prijs kunt u contact met me opnemen.

Dit jaar zal er voor de openingsexpositie opnieuw een bijzonder bronzen object van Studio Job worden gepresenteerd. . Het is net af en het prototype is speciaal gereserveerd voor een wereldpremière in onze expositie.