STUDIO JOB (BE, 1969)

Opleiding           

Eindhoven Design Academy

Collecties

Metropolitan Museum New York, Groninger Museum, Museum Boymans van Beuningen en vele belangrijke museale collecties wereldwijd. Projecten voor o.a. Swarovski, Barneys, Victor & Rolf, Landrover, Alessi, Moooi.

Studio Job is door The Financial Times uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke design studio’s van onze tijd. Hun werk is geliefd bij verzamelaars over de hele wereld.

Speciaal voor de 10e verjaardag van de expositie bij ons thuis heeft Studio Job in 2022 een uniek beeld in brons gemaakt in een oplage van 8 exemplaren + 2 AP en in de expositie als primeur getoond.

De titel van de sculptuur is Bad Behavior, 90 x 33,5 x 6 cm., gepolijst brons, 2022. Er zijn nog slechts enkele exemplaren uit de oplage beschikbaar. Ook van het object Carrot dat in 2023 te zien was zijn nog exemplaren uit de oplage beschikbaar. Voor meer info en prijs kunt u contact met me opnemen.

Dit jaar zal er voor de openingsexpositie opnieuw een bijzonder bronzen object van Studio Job worden gepresenteerd. . Het is net af en het prototype is speciaal gereserveerd voor een wereldpremière in onze expositie.